/
Google+
Twitter
Tweet
Blogger
Youtube
Pinterest
Telefon: 00-36-30-311-7080
Fax: 00-36-1-403-3142
E-mail: info@affect.hu

AFFECT Fordítóiroda – Budapest – szakfordítás, tolmácsolás, lektorálás

Az AFFECT Szakfordító Kft. egy fiatal dinamikus csapat, mely képzett fordítókra, tolmácsokra és több éves szakmai tapasztalatra alapozza tevékenységét.

Vegye igénybe minőségi Szolgáltatásainkat!

Főbb tevékenységeink:

  • Szakszövegek fordítása (szerződések, céges joganyagok fordítása, műszaki leírások, tervdokumentációk, használati útmutatók fordítása, pénzügyi jelentések, beszámolók fordítása éppúgy mint pályázati anyagok vagy honlapok szövegének szakszerű idegen nyelvi adaptálása
  • Tolmácsolás (szinkron vagy konszekutív tolmácsolás üzleti tárgyaláson, konferencián, rendezvényeken)
  • Lektorálás ( anyanyelvi ill. szaklektorok által)

A folyamatos koordinációt és ügyfeleinkkel való kapcsolattartást kisebb létszámú irodai gárda végzi. A gyors, megbízható fordítói- szakfordítói- és tolmács munkát, 80 fő külsős munkatárs garantálja. Számos hazai és külföldi céggel dolgozunk együtt a gazdasági élet valamennyi területéről.

Mind a nyelvek, mind a szakterületek vonatkozásában, ügyfeleink számára kifogástalan minőségű munkát kínálunk, kedvező áron. Fontosnak tartjuk, hogy az adott szakmai szöveget hozzáértő szakember fordítsa, ezért a megrendelői igényeknek megfelelően, folyamatosan bővítjük szaknyelvet beszélő gárdánkat.

Természetesen valamennyi munkatársunk titoktartásra kötelezett. A fordításokat minőségbiztosítási követelményeinknek megfelelően folyamatosan archiváljuk, hogy azok mindenkor visszakereshetők legyenek, s megrendelőink számára mindenkor rendelkezésre álljanak.

Célunk:

  • Szolgáltatásainknál a legkedvezőbb ár/érték arány biztosítása valamennyi nyelvkombinációban
  • Gyors és rugalmas rendelkezésre állás mind a tolmácsolás, mind a fordítás tekintetében
  • Hosszú távú kapcsolat kialakítása megbízóinkkal – keretszerződés, rögzített éves tarifa
  • Minőségépítés ügyfeleink visszajelzései alapján
  • Teljeskörű nyelvi szolgáltatás nyújtása

AFFECT Szakfordító Kft. - fordítás - tolmácsolás - lektorálás

AFFECT Szakfordító Kft. 1161 Budapest, Szepesi u. 4. /iroda/

AFFECT Szakfordító Kft. 1163 Budapest, Máté u. 48. /székhely/


Fontos értekezlet, üzleti út? – Ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal!

Fontos értekezlet, üzleti út? – Ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal!

Manapság már nagyon sokan beszélnek az anyanyelvükön kívül egy másik idegen nyelvet. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor kifejezetten jól jön egy profi tolmács segítsége, aki rutinjával sokkal gördülékenyebbé, eredményesebbé teheti üzleti tárgyalásainkat, konferencián való részvételünket, felszólalásunkat vagy eligazodásunkat az üzletkötést kísérő jogi, pénzügyi szakszövegekben. Ha úgy érzi, e téren Önnek is jól jöhet a segítség, kérje budapesti fordítóirodánk közreműködését!

Az AFFECT Fordítóiroda legfőbb célja, hogy segítséget nyújtson a szakfordítások valamint a hivatalos fordítás (hiteles fordítás, fordításhitelesítés) és tolmácsolás terén. Az idegen nyelvű kommunikáció során felmerülő nehézségeket csakis egy tapasztalt szakember tudja kellő pontossággal és szakmaisággal kezelni. Bármelyik szolgáltatásunkra is van szüksége, biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőségre törekszünk. Ennek záloga magasan képzett fordítói és tolmács gárdánk valamint sokéves szakmai tapasztalatunk.

Szakfordításért, hivatalos fordításért, tolmácsolásért, lektorálásért keresse bátran budapesti fordítóirodánkat, készséggel segítünk számos nyelv és szakterület vonatkozásában!Fordítunk és előkészítünk!

Fordítunk és előkészítünk!

Igényes fordításra van szüksége? Szeretne olyan fordítóirodával dolgozni, ahol valóban minden tekintetben profi és minőségi munkát kap a bizalmáért és a fordítási díjért cserébe? Egy cég életében manapság már kikerülhetetlen az idegen nyelvű anyagokkal történő munka, különösen akkor, ha külföldi partnerekkel is dolgozik. Ahhoz, hogy ez az együttműködés gyümölcsöző legyen, és a munka színvonala egységes maradjon, az is fontos, hogy a lefordított anyagok is magas minőséget képviseljenek.

Fordítóirodánk nem csak fordítást, lektorálást, esetenként nyomdai előkészítést is vállal. Ennek értelmében az elkészült anyagokat a kért formátumban, például pdf-ben vagy átalakított word dokumentumban szerkesztjük, illetve készítjük, melyben megrendelőink is könnyen tudnak módosításokat tenni. Igény esetén a végleges szöveget nyomdakész minőségben szállítjuk le.

Természetesen minden fordításnál figyelembe vesszük a megrendelő által elvárt, megadott terminológiát és / vagy az általa nyújtott segédanyagokat, szószedeteket.

Keressen minket megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot fordításhoz!Fordítóiroda BudapestFordítás és lektorálásSzakfordítás árakTolmácsolás