/
Google+
Twitter
Tweet
Blogger
Youtube
Pinterest
Telefon: 00-36-30-311-7080
Fax: 00-36-1-403-3142
E-mail: info@affect.hu

Fordítási és tolmácsolási tudnivalók

Fordítási szövegminta, tolmácsolási segédanyag

Fordítóirodánk jogosult a fordítási szolgáltatások nyújtását megelőzően szövegmintát, szószedetet, tolmácsolás esetén az adott témához kapcsolódó információs- illetve szakanyagot kérni.

Fordítási határidők

Irodánknál az alábbi kivitelezési határidőkkel dolgozunk:
Normál: megrendeléstől számított 3-4 munkanapon belül
Sürgős: megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül
Extra sürgős: megrendeléstől számított 24 órán, avagy 1 munkanapon belül

A kivitelezési határidőt a fordítói kapacitás is befolyásolja, mely 10-15 ezer leütés/nap nyelvpártól ill. szakterülettől függően.

Fizetési kondíciók

Állandó megrendelőink és szerződéses partnereink az ÁSZF illetve az egyedi megállapodás szerinti kondíciókkal átutalással fizetnek.
Új partnereink esetén a megrendelés értékétől függően az első alkalommal készpénzes fizetést alkalmazunk.

A fordítással kapcsolatos megrendelői észrevételek

A fordítással kapcsolatos megrendelői észrevételek, esetleges kifogások figyelembe vételére a fordítás leadását követő maximum 7 naptári nap áll rendelkezésre. Extra sürgős fordítások esetén – tekintettel a határidő rövidségére – a gyakorlat szerint minőségi garancia nem vállalható. Minőségi kifogás esetén megrendelő köteles a fordított szövegben egyértelműen megjelölni az általa pontatlannak tartott kifejezéseket vagy szövegrészeket az anyag teljes terjedelmére vonatkozóan. A beérkező minőségi kifogás a vállalási határidő és a javítandó szövegmennyiség arányának megfelelő idő alatt (a megrendelő informálása mellett) korrekcióra kerül. Általános (nem konkretizált) minőségi reklamáció nem elfogadott.

2/2. oldal
<< Vissza